KYC Vanzari Bauturi Alcoolice

Folosește soluții KYC pentru a verifica vârsta clientului și a vinde alcool în siguranță atât online, cât și în magazin.

O soluție automatizată de verificare a vârstei pentru industria băuturilor alcoolice

Un sistem de verificare automatizat al identității și vârstei poate ajuta furnizorii de băuturi alcoolice să vândă doar către clienții eligibili. Soluția noastră este ușor de utilizat, eficientă și sigură.

Importanța utilizării tehnologiei AI pentru a verifica identitatea consumatorului

Verificarea online a vârstei este o modalitatea sigură de a verifica și valida vârsta clienților care fac cumpărături online. Folosind soluții de verificare a identității cu tehnologie AI afacerile pot confirma identitatea clientului în siguranță și în timp real.

Soluția Qoobiss este automatizată 100 %, oferă o verificare precisă în doar câteva minute și poate fi integrată ușor în procesul de vânzare.

Procedurile AI de verificare pot ajuta vânzătorii de băuturi alcoolice să blocheze accesul persoanelor minore în timp real, fără să creeze impedimente pentru clienții eligibili.

Cum funcționează software-ul Qoobiss AML/KYC

Pasul 1
Verificarea identității și vârstei

Software-ul Qoobiss AML/KYC poate verifica digital vârsta clientului pentru produsele cu restricție de vârstă. Tehnologia AI verifică datele de pe cartea de identitate a clientului pentru a se asigura că vârsta se încadrează în limitele specificate.

Pasul 2
Este nevoie doar de un selfie

Prezența fizică a clientului este verificată prin intermediul unui selfie, care va fi apoi analizat de un algoritm.

Pasul 3
Tehnologie de recunoaștere facială

Folosind tehnologia de recunoaștere facială, Qoobiss poate identifica în câteva secunde dacă în selfie este o persoană reală sau un trucaj.

Pasul 4
Verificarea clientului în bazele de date AML

Software-ul folosește informațiile obținute de la client pentru a verifica dacă acesta este prezent în orice bază de date AML.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color orange

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© 2021 Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision

Politica de confidențialitate         Politica cookie