KYC Servicii de Telecomunicatii

Qoobiss pune la dispoziție o metodă digitală de înregistrare a clienților telecom pentru a preveni activitățile frauduloase.

O soluție AML/KYC 100% automatizată pentru milioane de clienți din industria telecomunicațiilor

Cu ajutorul Qoobiss vei avea acces la un sistem personalizabil cu o interfață ușor de utilizat capabil să identifice și să verifice rapid milioane de clienți. Este o soluție de încredere pentru a identifica riscurile de fraudă, în special pentru clienții prepaid.

De ce industria telecom are nevoie de soluții eficiente de verificare a identității

Industria telecom este expusă unui risc mare de fraudă. Deoarece furtul identității este una din cele mai comune problemă, este important ca fiecare client sau potențial client să fie verificat și identificat corect.

O soluție eficientă AML/KYC permite furnizorilor telecom să îmbunătățească experiența fiecărui client. Pentru că procesul de înregistrare va deveni mai simplu și intuitiv, clienții vor fi mai mulțumiți de interacțiunea cu furnizorul.

Rolul procedurilor AML/KYC în industria telecomunicațiilor este atât de a simplifica procesul de înregistrare, cât și de a preveni frauda prin verificarea autenticității documentelor clienților. Qoobiss oferă o soluție AML/KYC pentru companiile telecom care vor să își autentifice corect clienții.

Cum funcționează software-ul Qoobiss AML/KYC

Pasul 1
Verificare precisă a identității

Verificare și autentificare în timp real a cărții de identitate:

Verificarea autenticității documentelor

Identificare automatizată a datelor

Rezultate rapide și precise de fiecare dată

Pasul 2
Fă-ți un selfie

Prin utilizarea unei tehnologii inovatoare de detecție, Qoobiss poate verifica dacă în selfie este prezent clientul sau este o imagine falsă.

Pasul 3
Recunoaștere facială

Tehnologia inovatoare AI utilizată de Qoobiss poate compara imaginea din selfie cu poza de pe cartea identitate pentru a verifica identitatea clientului.

Pasul 4
Verificare AML

Qoobiss verifică informațiile despre client pentru a se asigura că nu este prezent în nicio listă globală cu persoane care au încărcat legea.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color orange

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© 2021 Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision

Politica de confidențialitate         Politica cookie