KYC institutii medicale

Utilizați o soluție inteligentă de identificare a pacienților, respectați legislația în vigoare și preveniți frauda din industria medicală.

Software-ul KYC institutii medicale de la Qoobiss oferă multiple beneficii pentru serviciile medicale

Qoobiss utilizează cele mai noi soluții biometrice AI pentru a facilita procesul de înregistrare a pacienților și pentru a lupta împotriva fraudei din industria medicală. Printr-o verificare rapidă, Qoobiss se asigură că pacientul nu se află pe nicio listă globală cu persoane care au încălcat legea.

Importanța procedurilor automatizate KYC pentru organizațiile din domeniul medical

Furtul identității în domeniul medical este o adevărată problemă atât pentru pacienți, cât și pentru furnizorii de servicii medicale.

Frauda în sistemul medical poate lua mai multe forme. Există cazuri în care s-au copiat cărți de credit și apoi au fost folosite pentru plăți. Există și situații de furt de identitate cu scopul de obține o asigurare medicală sau medicamente care se eliberează doar pe rețetă.

În industria medicală, soluțiile AMC/KYC au scopul de a oferi instituțiilor medicale toate informațiile despre un potențial client sau partener de afaceri înainte de a semna un contract cu persoana respectivă.

Tehnologia Qoobiss autentifică utilizatorii prin verificarea documentelor de identitate și prin utilizarea unor tehnici de recunoaștere facială. În acest fel, sistemul poate recunoaște informațiile false și, prin urmare, preveni frauda.

Cum funcționează software-ul Qoobiss AML/KYC?

Pasul 1
Verificarea documentelor de identitate

Verificare și identificare în timp real a cărții de identitate

Autentificare rapidă

Recunoaștere automatizată a datelor

Rezultate precise de fiecare dată

Pasul 2
Fă o fotografie

Prin utilizarea unei tehnologii de ultimă oră și o poză selfie, Qoobiss poate verifica dacă este vorba despre o persoană sau un obiect inanimat, video sau poză falsă.

Pasul 3
Recunoaștere facială

Qoobiss utilizează tehnologie AI pentru a verifica identitatea clientului. Algoritmul compară poza din cartea de identitate cu cea din poza selfie pentru a se asigura că este aceeași persoană în ambele.

Pasul 4
Lista de supraveghere AML

Qoobiss poate verifica dacă informațiile clientului sunt prezente în orice listă globală cu persoane care au încălcat legea.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color orange

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© 2021 Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision

Politica de confidențialitate         Politica cookie