KYC Banca - Instituții financiare

Automatizează procesul de înregistrare al clienților. Crește-ți șansele de succes prin reducerea costului de verificare manuală a fiecărui potențial client.

Procedura automatizată Qoobiss AML/KYC într-o companie Fintech

Qoobiss – KYC banca pentru institutii financiare este un software AML/KYC care ajută companiile din domeniul financiar să respecte legislația în vigoare, să scadă costurile totale de funcționare și să îmbunătățească experiența utilizatorilor.

Care sunt beneficiile Qoobiss KYC banca pentru pentru companiile Fintech

În mod obișnuit, procedurile AML (incluzând KYC) sunt realizate manual de către angajații companiei. Dar acest lucru nu doar că durează foarte mult, dar implică și un cost mai mare pentru firmă. Deoarece există foarte multe cereri într-un timp foarte scurt, a apărut nevoia pentru proceduri AML/KYC. O validare a clienților în timp real poate ajuta o companie de servicii financiare să se transforme într-o firmă Fintech unde atât angajații, cât și clienții sunt mulțumiți.

Cum funcționează software-ul Qoobiss

Pasul 1
Verificarea cărții de identitate

Cartea de identitate va fi verificată în timp real:

Verificare autenticitate

Extracție automată a datelor

Rezultate precise și rapide

Pasul 2
Fă o poză

Qoobiss utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a detecta dacă în selfie este o persoană reală sau un trucaj.

Pasul 3
Verificarea pozei

Qoobiss utilizează tehnologie AI pentru a verifica identitatea clientului. Algoritmul compară portretul de pe cartea de identitate cu poza selfie pentru a se asigura că este vorba despre aceeași persoană.

Pasul 4
Baze de date AML

Qoobiss verifică dacă utilizatorul este prezent în orice bază de date cu persoane care au încălcat legea.

KYC înseamnă „Cunoaște-ți clientul” și AML înseamnă „Împotriva spălării banilor”

Atât KYC, cât și AML sunt obligatorii prin lege în majoritatea țărilor. Acestea au scopul de a preveni frauda și de a se asigura că cei care utilizează serviciile financiare nu o fac pentru a comite ilegalități sau pentru a ascunde originea banilor. Practic, procedurile KYC și AML implică verificarea clienților la înregistrare și monitorizarea unor potențiale ilegalități. Dacă o companie nu respectă reglementările în vigoare în ce ține de KYC și AML, riscă să fie pedepsită legal.

De ce au nevoie companiile Fintech de proceduri AML/KYC banca

Deoarece tehnologia este din ce în ce mai utilizată în prezent, a apărut nevoia definirii unor standarde care să prevină frauda. AML/KYC banca sunt un răspuns la obligațiile legale pentru toată industria financiară.

Cele mai comune proceduri KYC banca și AML implică verificarea cărții de identitate a clientului într-o dată de baze pentru a afla dacă există antecedente. Acesta este primul test pentru a afla dacă o persoană este implicată în lucruri ilegale. KYC și AML sunt proceduri care sunt în continuă desfășurare, mai ales atunci când au loc tranzacții cu sume mari.

Deși această măsură a început ca o obligație pentru bănci, a fost extinsă și la alte industrii precum pariurile sportive. Ținând cont de clauzele de confidențialitate, procedurile KYC și AML colectează și analizează informațiile primite de la clienți (Personally Identifiable Information sau PII).

Nu există un standard general adoptat pentru PII. Fiecare companie poate cere diverse tipuri de informații, de la cartea de identitate până la ultima factură la utilități.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color orange

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© 2021 Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision

Politica de confidențialitate         Politica cookie