KYC Portofele Crypto

Soluțiile KYC sunt esențiale pentru piața crypto deoarece ajută persoanele implicate să dețină portofele în conformitate cu legislația în vigoare.

Un pas important pentru conformarea la standardele anti spălare de bani și anti fraudă

Principalul obiectiv al soluției Qoobiss – KYC Portofele Crypto este să combată organizațiile criminale din a folosi entități financiare și nefinanciare pentru spălare de bani, terorism financiar sau alte activități ilegale.

De ce soluțiile KYC Portofele Crypto sunt importante într-o lume financiară digitală

Schimburile de crypto și portofele digitale s-ar putea să fie o soluție viabilă pentru serviciile bancare obișnuite. Pentru a fi folosită la scară largă, criptomonedele trebuie să urmeze protocoalele KYC Portofele Crypto. Prin implementarea acestora, afacerile digitale vor avea acces la informații concrete despre clienți astfel încât să îi respingă pe cei care au încălcat legea.

Soluțiile KYC Portofele Crypto sunt eficiente pentru a evalua riscurile implicate într-un schimb, ajută la stabilizarea pieței și încurajează utilizarea în siguranță a criptomonedelor. Qoobiss creează soluții pentru înregistrarea rapidă a utilizatorilor pentru cele mai noi trenduri digitale.

Cum funcționează software-ul Qoobiss AML/KYC

Pasul 1
Verificarea identității online

Qoobiss poate verifica automat diferite tipuri de documente de identitate, în mai multe limbi. Mai apoi, datele clientului sunt extrase folosind AI pentru a îi verifica identitatea.

Pasul 2
Încarcă un selfie

Pentru a verifica identitatea unei persoane este nevoie doar de o poză cu fața. Qoobiss utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a se asigura că în poza este cu adevărat persoana care se înregistrează.

Pasul 3
Autentificarea clientului

Qoobiss compară poza din cartea de identitate cu cea din selfie folosind tehnologie biometrică pentru a preveni furtul de identitate.

Pasul 4
Verificare AML (Anti-Money Laundering)

Pentru a lupta împotriva crimelor financiare din lumea crypto, Qoobiss verifică dacă informațiile clientului se regăsesc în bazele de date AML.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color-orange-1-ppaflosh728v243h0deu5c3dl7q8fbmvd11y154y48

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision