Pariuri sportive

Cu ajutorul soluției noastre fiecare operator de pariuri sportive va economisi timp și bani: procesul de înregistrare va fi mai rapid, nivelul de fraudă va fi diminuat și fiecare proces va fi conform cu legislația în vigoare.

Qoobiss oferă soluții KYC scalabile și personalizabile

Prin utilizarea unei soluții eficiente financiar putem verifica vârsta și identitatea fiecărui jucător, rapid și precis, astfel încât acesta să poată participa la jocuri sau pariuri imediat, fără riscul apariției fraudei.

Soluții KYC pentru a rezolva problemele din industria pariurilor sportive

Anumite entități folosesc industria jocurilor online pentru a spăla bani sau alte activități ilegale. Astfel, afacerile din domeniul jocurilor și al pariurilor sunt obligate să se protejeze, dar, în același timp, să ofere o experiență plăcută utilizatorilor.

În scurt timp, software-ul KYC va deveni unealta principală pentru a gestiona informațiile clienților. Managerii de securitate și analiștii de risc pot utiliza acest software pentru a identifica posibilele amenințări.

Datorită implementării GDPR, toate companiile sunt nevoite să investească în dezvoltarea tehnologică, în special înregistrare digitală și procese de îmbogățire a informațiilor.

Cum funcționează software-ul Qoobiss AML/KYC

Pasul 1
Verificare automatizată a cărții de identitate

Qoobiss colectează informațiile personale ale jucătorului online din documentele de identitate.

Documentul este verificat în timp real pentru a determina dacă este valid. Informațiile despre identitate și vârstă sunt extrase automat din document.

Pasul 2
Încarcă o fotografie

Jucătorul își va face un selfie folosind un webcam sau telefonul. Mai apoi, software-ul nostru poate identifica dacă în poză este o persoană sau un trucaj.

Pasul 3
Recunoaștere facială biometrică

Tehnologia biometrică Qoobiss poate confirma identitatea jucătorului prin compararea pozei din cartea de identitate cu cea din selfie.

Pasul 4
Verificare baze de date AML

După ce identitatea jucătorului este confirmată, Qoobiss va face o verificare pentru a se asigura că persoana respectivă nu se regăsește pe nicio listă globală AML.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color-orange-1-ppaflosh728v243h0deu5c3dl7q8fbmvd11y154y48

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision