Industrii KYC

Produsul nostru este utilizat într-o varietate de industrii datorită experienței plăcute pe care o creează pentru clienți și avantajelor pe care le oferă utilizatorilor.

Servicii financiare

Instituțiile financiare au nevoie de procedurile AML/KYC pentru a lupta împotriva fraudei online. În majoritatea țărilor este obligatoriu să implementezi aceste procedee pentru a verifica clienții atunci când se înregistrează și pentru a monitoriza potențiale cazuri de fraudă. Software-ul Qoobiss utilizează tehnologie AI pentru a oferi rezultate precise în timp real astfel încât să crească rata de conversie, să îmbunătățească experiența clienților și să ajute companiile să respecte legile în vigoare.

Servicii Medicale

Identificarea corectă a pacienților este importantă pentru a putea oferi servicii medicale mai bune. Procedurile KYC sau KYP (Cunoaște-ți pacientul) sunt o soluție rapidă de identificare a clientului, verificare a vârstei și a asigurării. Instituțiile medicale care folosesc software-ul Qoobiss pot grăbi procesul de înregistrare a pacienților, fără să existe erori.

Telecom

Serviciile de telecomunicații au milioane de clienți, dintre care unii sunt suspecți de fraudă precum schimbarea cartelelor SIM. Qoobiss oferă o soluție de verificare a identității atât pentru clienții noi, cât și pentru cei deja existenți. Astfel, verificarea automatizată a identității este foarte importantă pentru industria telecom.

Pariuri sportive

În această industrie, verificarea identității este obligatorie pentru a respecta legislația în vigoare. Operatorii de pariuri sportive trebuie atât să verifice identitatea și vârsta clienților, cât și să se protejeze de fraudă sau de spălarea banilor. Qoobiss oferă o soluție sigură, eficientă din punct de vedere al costurilor și flexibilă care poate fi integrată în fluxul de lucru al operatorilor de pariuri sportive.

Portofele Virtuale & Crypto

Qoobiss vine cu soluții și pentru cele mai noi trenduri din lumea afacerilor. Procesul AML/KYC a fost creat pentru a respecta cerințele pentru portofele virtuale și Crypto astfel încât înregistrarea clienților să fie mai rapidă și facilă. Companiile pot identifica tranzacțiile cu risc mare, să înregistreze fiecare activitate și să monitorizeze multiple portofele.

Vânzare de alcool

Vânzarea de alcool are niște reguli stricte. Este o industrie unde rata de conversie este foarte importantă și procedeul de verificare a vârstei trebuie să fie cat mai intuitiv pentru utilizatori. Soluția AML/KYC de la Qoobiss ajută companiile nu doar să creeze un mediu prietenos pentru clienți, ci și să verifice identitatea și vârsta mult mai ușor. Rezultatul va fi o rata de conversie mai mare, mai multă satisfacție din partea clienților și un capital în creștere.

Alte servicii

Există anumite companii pentru care este important să aibă un proces de înregistrare rapid și sigur precum cele care se ocupă de investiții sau de asigurări online ( fonduri de investiții, distribuitor de asigurări, platforme de strângere de fonduri etc). Procedurile Qoobiss protejează orice platformă de fraudă sau alte acțiuni dăunătoare și creează un mediu sigur pentru clienți.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color-orange-1-ppaflosh728v243h0deu5c3dl7q8fbmvd11y154y48

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision