Despre noi

Soluția noastră personalizată KYC (Cunoaște-ți clientul) pentru verificarea digitală a identității este utilizată pentru înregistrarea rapidă a clienților într-o varietate de industrii. Qoobiss a fost conceput pentru a fi scalabil, ușor de implementat și folosit, configurat diferit pentru fiecare afacere și 100 % online.

Cine suntem

Qoobiss este o companie europeană de top în domeniul soluțiilor de verificare digitală a identității. Soluțiile oferite de noi sunt complet automatizate, sigure, de încredere și create special pentru o varietate de industrii. Produsul nostru inovator protejează companiile de fraudă și le ajută să respecte toate prevederile legale. Qoobiss te ajută să verifici fiecare client fără să încalci clauza de confidențialitate.

Povestea noastră

Qoobiss a apărut ca o continure tehnologică și conceptuală a companiei Credimatic Network, înființată în 2016. Firma a fost inițial axată pe crearea unor soluții software și hardware pentru industria financiară. Mai apoi, compania a introdus pe piață tehnologii inovative care îmbunătățeau experiența clienților, reduceau timpul necesar pentru procesare și costurile de funcționare.

În timp, ne-am extins cunoștințele spre mai multe industii, utilizând cele mai noi tehnologii biometrice AI. În 2021, ne-am schimbat numele în Qoobiss.

Soluțiile noastre de succes

Credimatic

Este vorba despre o soluție atât hardware, cât și software cu scopul de a automatiza toți pașii obținerii unui împrumut, de la completarea formularului până la obținerea banilor. Cu ajutorul unei tehnologii inovatoare sunt verificate datele din cartea de identitate sau din baza de date a Biroului de Credit pentru a acorda automat un împrumut.

CreditScore

Această platformă online ajută persoanele interesate să afle dacă sunt eligibili pentru un împrumut. Calculatorul utilizează indicatori cantitativi, caracteristici ale clientului și tipul de împrumut ales pentru a determina dacă este o investiție înțeleaptă.

Pentru a ajunge la scorul final se iau în calcul și următoarele lucruri: datele statistice de la instituțiile financiare bancare și nebancare, gradul maxim de îndatorare stabilit de legislație și împrumuturile obținute în trecut de către client.

Credius Pay online

Tehnologia Credius transformă experiența cumpărăturilor. Practic, utilizatorul poate să facă cumpărături online și să obțină, în același timp, un împrumut rapid care să îl ajute să plătească produsele pe care le are în acel moment în coș.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color-orange-1-ppaflosh728v243h0deu5c3dl7q8fbmvd11y154y48

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision