Ce inseamna KYC

Afacerea ta are nevoie de un proces digital de verificare a identității pentru a avea o rata mai mare de conversie și a le oferi clienților o experiență plăcută cu industria ta.

Qoobiss are un mod de utilizare foarte intuitiv, trebuie doar să urmezi o serie de pași:

Pasul 1

Primul pas necesită o fotografie față-verso a cărții de identitate atunci când este creat un nou cont. Software-ul va scana documentul, va extrage datele clientului, va face o verificare rapidă și va valida documentul.

Pasul 2

Qoobiss utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a detecta dacă în respectivul selfie este o persoană sau o imagine falsă, videoclip sau obiect inanimat.

Pasul 3

Qoobiss utilizează tehnologie Ai pentru a verifica identitatea utilizatorului. Un algoritm complex compară poza de pe cartea identitate cu cea din selfie pentru a se asigura că este vorba despre aceeași persoană.

Pasul 4

Qoobiss poate verifica dacă informațiile clientului tău se regăsesc în vreo dată de baze cu persoane care a avut probleme cu legea.

Probleme pe care le putem rezolva

Qoobiss este o soluție 100% automatizată care te va ajuta să eficientizezi procesul de înregistrare al clienților, utilizând cele mai noi tehnologii biometrice AI. Software-ul nostru AML/KYC oferă rezultate rapide și precise despre identitatea utilizatorilor pentru a reduce frauda.

Atragi clienții și crești vânzările

Respectați legile în vigoare

Previi frauda

Protecția datelor personale

Reduci costurile operaționale

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color orange

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision