Servicii la distanță

Scopul principal al soluțiilor KYC este să identifice și să verifice fiecare vânzător atunci când se înregistrează în marketplace pentru a preveni infracțiunile și a proteja consumatorii.

Soluții KYC pentru servicii la distanță mai sigure

Un marketplace funcționează ca un intermediar între vânzători și cumpărători ți trebuie să procese fondurile la fel o instituție financiară. Astfel, este important ca orice marketplace să implementeze soluții KYC/AML.

O soluție eficientă împotriva fraudei? Automatizarea este răspunsul

Platformele de e-commerce poate să ofere servicii la distanță, oferite de diverși vânzători. Fiecare marketplace online vrea să creeze un proces de înregistrare sigur, ușor de utilizat și care să respecte legislația în vigoare.

Soluțiile KYC/AML performante pot preveni cele mai populare fraude din marketplace: spălarea de bani și înșelătorii pentru clienți. Automatizarea fac lupta împotriva fraudei mult mai ușoară.

Qoobiss poate detecta și preveni cazurile de fraudă și alte ilegalități folosind autentificarea biometrică. Cu o singură soluție te bucuri de verificarea utilizatorilor și te asiguri că respecți legislația în vigoare.

Cum funcționează software-ul Qoobiss AML/KYC

Pasul 1
Verificarea identității utilizatorului

Datele importante sunt extrase rapid și precis din cartea de identitate pe care o încarcă utilizatorul. Qoobiss poate verifica identitatea utilizatorului în timp real pentru a oferi un proces plăcut de înregistrare pentru vânzători și cumpărători.

Pasul 2
Selfie în timp real

Tehnologia biometrică protejează companiile care o folosesc împotriva furtului de identitate. Folosind un selfie încărcat de utilizator, Qoobiss poate verifica similaritățile faciale comparat cu poza din cartea de identitate.

Pasul 3
Verificare biometrică

Qoobiss poate determina dacă în poza atașată este clientul sau un obiect inanimat, un video sau un trucaj.

Pasul 4
Serviciu de verificare AML

Soluția Qoobiss AML/KYC verifică dacă informațiile primite de la client se regăsesc în vreo bază de date AML.

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color-orange-1-ppaflosh728v243h0deu5c3dl7q8fbmvd11y154y48

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision