KYC AML - Know Your Customer

Tehnologie pentruidentificarea rapidăa clienților

De ce să lucrezi cu Qoobiss - Soluție KYC AML?

Qoobiss este o soluție 100% automatizată care te va ajuta să eficientizezi procesul de înregistrare al clienților, utilizând cele mai noi tehnologii biometrice AI. Software-ul nostru AML/KYC oferă rezultate rapide și precise despre identitatea utilizatorilor pentru a reduce frauda.

Tehnologie avansată KYC AML pentru identificarea rapidă a clienților

Ce probleme putem rezolva cu ajutorul solutiei KYC AML?

Verificăm identitatea clienților tăi astfel încât afacerea ta să respecte legile privind confidențialitatea, legislația anti-fraudă și cerințele KYC AML.

Atragi clienții și crești vânzările

Oferă-le clienților o experiență plăcută de înregistrare cu verificare digitală facilă care va crește rata de conversie.

Respectați legile în vigoare

Prin verificarea identității clienților, te asiguri că afacerea ta respectă legile privind confidențialitatea, legislația anti-fraudă și cerințele KYC.

Protecția datelor personale

Utilizăm cele mai noi tehnologii de encriptare pentru a extrage, colecta și procesa date personale

Previi
frauda

Tehnologia de verificare a identității reduce riscul apariției fraudei și îți protejează afacerea.

Reduci costurile operaționale

Qoobiss te ajută să reduci costurile interne de administrare.

Cine are nevoie de produsul Qoobiss - AML/KYC

Produsul nostru este utilizat într-o varietate de industrii datorită experienței plăcute pe care o creează pentru clienți și avantajelor pe care le oferă utilizatorilor.

Servicii financiare

Servicii medicale

Telecom

Pariuri sportive

Portofele virtuale & crypto

Vânzare alcool

Alte servicii

Cunoașterea clientelei: este un proces esențial pe care instituțiile financiare și întreprinderile din întreaga lume îl folosesc pentru a verifica și autentifica identitatea clienților lor. Obiectivul principal al cunoașterii clientelei este de a preveni spălarea banilor, finanțarea terorismului, frauda și alte activități ilicite. În ultimii ani, apariția software-ului AML/KYC a revoluționat modul în care companiile își gestionează procedurile KYC, oferind numeroase beneficii și îmbunătățind conformitatea cu reglementările.


KYC AML - Simplificarea procesului de integrare a clienților

Unul dintre beneficiile cheie ale software-ului nostru este capacitatea sa de a simplifica procesul de integrare a clienților. Procedurile AML/KYC tradiționale implicau sarcini manuale consumatoare de timp, cum ar fi colectarea și verificarea documentelor clienților, ceea ce ducea adesea la întârzieri și fricțiuni în timpul procesului de integrare.


Cu solutia de la Qoobiss, întreprinderile pot automatiza colectarea de date, verificarea documentelor și autentificarea identității, reducând semnificativ timpul și efortul necesar pentru primirea clienților. Acest proces simplificat de îmbarcare nu numai că îmbunătățește experiența clienților, dar permite, de asemenea, întreprinderilor să integreze un volum mai mare de clienți fără a compromite standardele de conformitate.


KYC AML - O mai bună conformitate cu reglementările

Conformitatea cu cerințele de reglementare este o prioritate absolută pentru întreprinderile care operează în industrii reglementate. Software-ul nostru joacă un rol vital în a ajuta companiile să își îndeplinească obligațiile de conformitate. Aceste soluții software sunt concepute pentru a adera la cele mai recente orientări de reglementare și la cele mai bune practici din industrie, asigurându-se că întreprinderile rămân la curent cu peisajul de conformitate în continuă schimbare.


Prin automatizarea procesului AML/KYC, software-ul le permite companiilor să efectueze o diligență temeinică asupra clienților lor, să efectueze evaluări ale riscurilor și să identifice persoanele sau entitățile cu risc ridicat. Caracteristicile solide de conformitate ale AML/KYC ajută întreprinderile să evite penalizările costisitoare, daunele aduse reputației și controlul de reglementare.


KYC AML - Reducerea riscurilor și prevenirea fraudei

Software-ul nostru merge dincolo de verificarea identității clienților; acesta oferă, de asemenea, o evaluare cuprinzătoare a riscurilor și un mecanism de prevenire a fraudelor. Aceste soluții software valorifică tehnologii avansate, precum inteligența artificială și învățarea automată, pentru a analiza cantități mari de date și a identifica tipare suspecte sau anomalii.


Prin monitorizarea comportamentului clienților și a activităților tranzacționale, software-ul AML/KYC poate detecta în timp real potențiale cazuri de spălare de bani, fraudă sau alte activități ilicite. Depistarea timpurie a acestor riscuri permite întreprinderilor să ia măsuri prompte, să atenueze pierderile potențiale și să se protejeze de daune financiare și de reputație.


KYC AML - Integrare perfectă cu sistemele existente

Integrarea unui nou software în sistemele de afaceri existente poate fi o sarcină descurajantă. Cu toate acestea, software-ul AML/KYC este conceput pentru a se integra fără probleme în infrastructura existentă a unei companii, ceea ce face ca procesul de implementare să fie mai ușor și mai eficient.

Aceste soluții software pot fi integrate cu ușurință cu sistemele de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM), cu instrumentele de gestionare a conformității, cu sistemele de monitorizare a tranzacțiilor și cu alte software-uri relevante. Prin integrarea AML/KYC cu sistemele existente, întreprinderile pot obține o abordare unificată a conformității, pot raționaliza procesele și pot îmbunătăți eficiența operațională.


KYC AML - Scalabilitate și flexibilitate

Software-ul nostru oferă scalabilitate și flexibilitate, permițând întreprinderilor să se adapteze la evoluția volumului de clienți și la cerințele de conformitate. Pe măsură ce afacerile se dezvoltă și bazele de clienți se extind, procesele KYC manuale pot deveni copleșitoare, ceea ce duce la blocaje și întârzieri.

KYC AML elimină aceste limitări prin furnizarea de soluții scalabile care pot gestiona volume mari de date despre clienți și se pot adapta la reglementările de conformitate în continuă evoluție. În plus, întreprinderile pot personaliza software-ul pentru a se alinia la modelele lor specifice de evaluare a riscurilor și la politicile de conformitate, asigurând o abordare personalizată a KYC care să răspundă nevoilor lor unice.


KYC AML - Economii de costuri și eficiență

Procesele KYC AML manuale implică adesea costuri operaționale semnificative, inclusiv cheltuieli de personal, de infrastructură și administrative. Prin adoptarea unui software AML/KYC, întreprinderile pot realiza economii substanțiale de costuri și pot îmbunătăți eficiența operațională.


Automatizarea sarcinilor repetitive și consumatoare de timp reduce necesitatea unei munci manuale extinse, permițând angajaților să se concentreze pe activități cu valoare mai mare. În plus, capacitatea software-ului de a procesa datele rapid și precis reduce la minimum erorile și reluarea lucrărilor, optimizând și mai mult eficiența și reducând costurile asociate încălcărilor normelor de conformitate.

Situații în care un software KYC AML ar fi util:


Piața online: Imaginați-vă o piață online înfloritoare care conectează cumpărători și vânzători din întreaga lume. Pentru a asigura siguranța și încrederea utilizatorilor săi, piața implementează proceduri KYC. Atunci când un nou vânzător se înregistrează pe platformă, i se cere să furnizeze documente de identificare și informații suplimentare pentru verificare.


Prin efectuarea de verificări KYC AML, piața poate autentifica identitatea vânzătorului, reducând riscul de conturi frauduloase și protejând cumpărătorii de potențiale escrocherii. Astfel, se creează un mediu sigur pentru tranzacții și se consolidează încrederea în rândul utilizatorilor.


Transfer internațional de bani: Să presupunem că o persoană dorește să trimită o sumă semnificativă de bani în străinătate pentru a sprijini un membru al familiei. Pentru a se conforma reglementărilor și pentru a preveni transferurile ilegale de bani, furnizorul de servicii de transfer de bani implementează practici KYC. Expeditorului i se cere să furnizeze documente de identificare, o dovadă de adresă și detalii suplimentare pentru a-și verifica identitatea. Prin efectuarea de verificări KYC, furnizorul de servicii se poate asigura că tranzacția este legitimă, respectând reglementările împotriva spălării banilor și împiedicând transferul transfrontalier de fonduri ilicite.


Platformele de investiții: În lumea investițiilor, KYC servește ca măsură de protecție atât pentru investitori, cât și pentru instituțiile financiare. Atunci când o persoană caută să deschidă un cont de investiții, platforma efectuează un proces KYC amănunțit. Acesta include verificarea identității investitorului, evaluarea profilului de risc al acestuia și confirmarea sursei fondurilor sale.

Prin implementarea solutiei Qoobiss, platformele de investiții pot detecta orice tipare suspecte sau activități cu risc ridicat asociate cu potențialii investitori. Acest lucru ajută la prevenirea investițiilor frauduloase, a spălării de bani și a altor activități ilicite, protejând interesele atât ale platformei, cât și ale investitorului.


Concluzie Software-ul AML/KYC a devenit un instrument esențial pentru întreprinderile care doresc să îndeplinească cerințele de reglementare, să combată infracțiunile financiare și să îmbunătățească procesele de precauție privind clienții. Beneficiile utilizării KYC sunt multiple, de la simplificarea procesului de îmbarcare a clienților și îmbunătățirea conformității cu reglementările până la reducerea riscurilor, prevenirea fraudei și reducerea costurilor.


Pe măsură ce peisajul financiar devine din ce în ce mai complex și controalele de reglementare se intensifică, adoptarea acestui tip de software nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru întreprinderile care doresc să se protejeze și să își mențină un avantaj competitiv în mediul de afaceri în continuă evoluție.

Read More

Suntem o companie cu sediul în Europa, specializată în utilizarea de software și hardware pentru industria de verificare digitală a identității. Vino alături de noi pentru a crea relații de durată cu clienții tăi și pentru

a-ți crește afacerea într-un mod sigur.

ADR – Acreditare Autoritatea pentru digitalizarea Romaniei

E-IDAS - identificarea electronică și serviciile de încredere pentru tranzacțiile electronice

Standardele Etsi

ISO 9001

ISO 27001

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

Știm cu toții că timpul înseamnă bani. Astfel, pentru a fi cât mai eficienți, contactează-ne și stabilim o întâlnire cu echipa noastră unde poți afla mai multe despre produsele noastre și modurile în care îți putem ajuta afacerea să devină un succes.

color-orange-1-ppaflosh728v243h0deu5c3dl7q8fbmvd11y154y48

Tehnologie pentru
identificarea rapidă
a clienților

© Qoobiss. Dezvoltat de Danco Vision

ABONARE NEWSLETTER

Completează câmpurile de mai jos pentru a te abona la newsletter!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Qoobiss will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.